21 jul 2010, 15:43

Мой живот си... 

  Poesía » De amor
2137 0 2

           

                           Мой живот си...

                           аз пък - твоят блян.

                           Любовта ни -

                           истински роман.

                                    Мислиш ти за мене

                                    как да ме плениш.

                                    Луда съм по тебе,

                                    а по мене ти.

                                    Огнена и страстна,

                                    и жена-мечта...

                                    в плен си ти единствено

                                    на моята душа.

                            Мой живот си...

                            аз пък - твоят блян.

                            Любовта ни -

                            истински роман.

                                       Устните ми търсят

                                       твоите, ела!

                                       Ако ще сме двама,

                                       нека е сега!

                                        Може да обичам,

                                        може да горя...

                                        но помни - излъжеш ли ме -

                                        ще ти отмъстя...

-

© Ася Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Приятно е да знаеш, че някой оценява написаното...особено, когаго
    му е харесало. Благодаря! И ... в интерес на истината... това
    в действителност е текст на песен. Поздрав и от мен.
  • Приеми поздравления ми
    Много е хубаво особено:

    Мой живот си...

    " аз пък - твоят блян.

    Любовта ни -

    истински роман."

    /междудругото от този стих би станал много хубав текст на песен, балада, по мое мнение./
    6 Хареса ми много !
Propuestas
: ??:??