Мой живот си...
аз пък - твоят блян.
Любовта ни -
истински роман.
Мислиш ти за мене
как да ме плениш.
Луда съм по тебе,
а по мене ти.
Огнена и страстна,
и жена-мечта...
в плен си ти единствено
на моята душа.
Мой живот си...
аз пък - твоят блян.
Любовта ни -
истински роман.
Устните ми търсят
твоите, ела!
Ако ще сме двама,
нека е сега!
Може да обичам,
може да горя...
но помни - излъжеш ли ме -
ще ти отмъстя...
-
© Ася Стоянова Все права защищены
му е харесало. Благодаря! И ... в интерес на истината... това
в действителност е текст на песен. Поздрав и от мен.