26 nov 2020, 11:39

Мой малък Ориент 

  Poesía
275 1 1

Същият си, 

като аромата,

с който те свързвам.

Труднодостъпен, 

будещ любопитството ми.

Безкомпромисен,

като онази специална роза, 

сред безброй неопитомени.

Ти си тамянът, 

който прекажда душата ми. 

Искам да ухая на теб, 

мой малък Ориент.

 

© Михаела Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??