Същият си,
като аромата,
с който те свързвам.
Труднодостъпен,
будещ любопитството ми.
Безкомпромисен,
като онази специална роза,
сред безброй неопитомени.
Ти си тамянът,
който прекажда душата ми.
Искам да ухая на теб,
мой малък Ориент.
© Михаела Михайлова All rights reserved.