17 may 2011, 10:39

Може би... 

  Poesía » Otra
1080 0 8

И ето пак редове редя

с мисълта, че нещо

ще променя.

Ще преобърна може би света,

нечие семейство ще спася,

дори болния от рак ще изцеря.


Може би на някой

ще подам ръка, може би

някое дете ще спася,

може би сърцето си 

ще даря на някой,

който има нужда от това. 


Може би ще дам 

пример за това 

на някое момче,

изпаднало в беда,

може би аз ще бъда 

промяната в света... 

© Петя Лефтерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??