May 17, 2011, 10:39 AM

Може би... 

  Poetry » Other
1064 0 8

И ето пак редове редя

с мисълта, че нещо

ще променя.

Ще преобърна може би света,

нечие семейство ще спася,

дори болния от рак ще изцеря.


Може би на някой

ще подам ръка, може би

някое дете ще спася,

може би сърцето си 

ще даря на някой,

който има нужда от това. 


Може би ще дам 

пример за това 

на някое момче,

изпаднало в беда,

може би аз ще бъда 

промяната в света... 

© Петя Лефтерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??