21 jul 2010, 15:36

Може би 

  Poesía » Otra
517 0 1

Може би

 

 

Ще се скрия във дъжда, ще потъна във мъгла.

По ветровете ще бягам дива и сама,

в дълбините ще се сгуша, далече от хорска суета.

 

Ако можеше да съм птица, щях да отлетя,

ако можеше да съм риба, щях да плувам, глуха за света.

Но човек съм и съм тук.

 

Стъпила съм на земята, но с поглед вперен в небесата.

Плача често и в душата ми не спира да ръми,

но с усмивка мисля си как в някой друг живот

може би няма да боли...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ...да, но пожелавам и в този живот да спре да те боли ..
    тъга завладява повечето от нас
Propuestas
: ??:??