Може би
Ще се скрия във дъжда, ще потъна във мъгла.
По ветровете ще бягам дива и сама,
в дълбините ще се сгуша, далече от хорска суета.
Ако можеше да съм птица, щях да отлетя,
ако можеше да съм риба, щях да плувам, глуха за света.
Но човек съм и съм тук.
Стъпила съм на земята, но с поглед вперен в небесата.
Плача често и в душата ми не спира да ръми,
но с усмивка мисля си как в някой друг живот
може би няма да боли...
© Елена Всички права запазени
тъга завладява повечето от нас