Едно сърце за теб тупти във този миг,
една душа мечтае пак за тебе.
Сълзи от болка има в моите очи,
от болката, че може би последно ще си с мене!
И тази вечер искам аз да мога
да те прегърна, пак да бъда истинска.
И тази вечер искам аз да мога -
„Обич моя" да те нарека!
А после ще си тръгна -
от теб, от твоя свят, от любовта.
И ще се върна, само ако пожелаеш
да слеем нашите души в една!
© Кристина Todos los derechos reservados