9.07.2007 г., 10:49 ч.

Може би последно... 

  Поезия
622 0 4
 

Едно сърце за теб тупти във този миг,

една душа мечтае пак за тебе.

Сълзи от болка има в моите очи,

от болката, че може би последно ще си с мене!


И тази вечер искам аз да мога

да те прегърна, пак да бъда истинска.

И тази вечер искам аз да мога -

„Обич моя" да те нарека!


А после ще си тръгна -

от теб, от твоя свят, от любовта.

И ще се върна, само ако пожелаеш

да слеем нашите души в една!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??