Jul 9, 2007, 10:49 AM

Може би последно... 

  Poetry
816 0 4
 

Едно сърце за теб тупти във този миг,

една душа мечтае пак за тебе.

Сълзи от болка има в моите очи,

от болката, че може би последно ще си с мене!


И тази вечер искам аз да мога

да те прегърна, пак да бъда истинска.

И тази вечер искам аз да мога -

„Обич моя" да те нарека!


А после ще си тръгна -

от теб, от твоя свят, от любовта.

И ще се върна, само ако пожелаеш

да слеем нашите души в една!

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??