8 nov 2024, 12:28

Може би си любов 

  Poesía » De amor
109 2 3

Простиш ли ми, не измервам

тежестта на сълзите си.

Аз съм отдавна  изгубена,

в лабиринта - нелюбов.


Може би си реквием за крилете

на изгорелите пеперуди в стомаха.

.. спомен за трепет, станал на прах.
Може би си животът в кръвта,
след възкресение от мъртви
любови.
Пълноводна река от копнеж, с шума си
бушуваща в мене.


А може би си любов,
усещам я в пулса си - тя съществува.
 

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??