4 ene 2022, 10:56

Може ли... 

  Poesía » De amor
522 0 0

Може ли да ползвам тялото ти за завивка,

възможност аз да имам,

вечно да се взирам в твоята усмивка. 

Може ли да ползвам ръцете ти за сила,

да мога с тях да се бия,

не в тъмното да бягам да се крия.  

Може ли да ползвам устните ти за крила,

кълна се, като те целуна мога да летя. 

Може ли да ползвам очите ти за падаща звезда,

да си пожелая пак да мога да усетя твойта топлина. 

© Alexandra Rukova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??