Jan 4, 2022, 10:56 AM

Може ли... 

  Poetry » Love
523 0 0

Може ли да ползвам тялото ти за завивка,

възможност аз да имам,

вечно да се взирам в твоята усмивка. 

Може ли да ползвам ръцете ти за сила,

да мога с тях да се бия,

не в тъмното да бягам да се крия.  

Може ли да ползвам устните ти за крила,

кълна се, като те целуна мога да летя. 

Може ли да ползвам очите ти за падаща звезда,

да си пожелая пак да мога да усетя твойта топлина. 

© Alexandra Rukova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??