22 feb 2016, 17:36

Може, но не бива 

  Poesía
364 0 10

илюзии

въздигнати във плът

подобно на плашило в нива

пернати плашат

жилав е страхът

гладът го чака да отмине

а времето за урожай тече

стопанинът прибира резултата

от-до

изпод човката на прегладнялото врабче

и няма път за връщане оттатък

похарчени

подрънкват в чужди джоб

моментите

не осъзнали собствената сила

това ли искаш разумът да отрече

мисли и действай

птичешко сърце

все още ти си живо

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Най-трудно е да пребориш онези собствени илюзии, които обещават взаимна Любов, въз основа на хазартния принцип "всичко или нищо". Слава Богу, както казва народа, не е невъзможно. Нека това се знае. :)

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??