16 nov 2011, 13:55

Можем... 

  Poesía » De amor
505 0 2

Някой друг промени наизуст нещата,

трябваше да сме заедно, трябваше да сме в играта...

Можеше да те обичам някой ден,

можеше да бъде слънчево за теб и мен.

 

Но счупени спомени, до болка изгонени,

в душата навлизат и мисли изтриват,

а аз всеки ден мисля, всеки ден те искам,

всеки ден се крия и подтискам.

 

Ти ще кажеш - бъдещето ще те чака,

аз ти казвам - страх ме е да бъда в мрака,

и пак виждам - миналото си отива,

твоята усмивка моите сълзи скрива.

 

Моля те да бъдеш мойта светлина,

моля да не се предаваш и да бъдеш с мен докрай,

всеки път, когато те погледна - знам,

можем да превърнем болката във рай.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??