6 dic 2011, 0:12  

Душа 

  Poesía
553 0 2

И негова беше, и чужда.

Като блудница сред вярващи живя.

Днес си просто грях с пълнеж от

горчилка - самота.

 

Моето тяло с колко други делеше

и колко нощи прекара сама?

Ничия да бъдеш кой те обрече?!

Скитница - твойта съдба.

 

Сега те намирам, пак си се скрила,

стенеш едва. Замръзнала, кална - моята зима си,

мойта душа.

 

© Анелия Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??