28 ago 2008, 11:29

Молба 

  Poesía » De amor
1114 0 5
                    Молба

Съмнявай се,
                   че Слънцето от изток
             ще изгрее.
Съмнявай се,
                   че славейчето няма
             никога да пее.

Съмнявай се,
                   че въздухът някога
             ще свърши.
Съмнявай се,
                    че розата от бурята
             ще се прекърши.

Съмнявай се,
                    че адът
             ще замръзне.
Съмнявай се,
                    че ангел в дявол
             ще се превърне.

Съмнявай се,
                    че животът винаги
             ще е суров.
Но никога
                    не се съмнявай в
             моята любов!

© Милена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??