28.08.2008 г., 11:29 ч.

Молба 

  Поезия » Любовна
1112 0 5
                    Молба

Съмнявай се,
                   че Слънцето от изток
             ще изгрее.
Съмнявай се,
                   че славейчето няма
             никога да пее.

Съмнявай се,
                   че въздухът някога
             ще свърши.
Съмнявай се,
                    че розата от бурята
             ще се прекърши.

Съмнявай се,
                    че адът
             ще замръзне.
Съмнявай се,
                    че ангел в дявол
             ще се превърне.

Съмнявай се,
                    че животът винаги
             ще е суров.
Но никога
                    не се съмнявай в
             моята любов!

© Милена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??