28 авг. 2008 г., 11:29

Молба 

  Поэзия » Любовная
1118 0 5
                    Молба

Съмнявай се,
                   че Слънцето от изток
             ще изгрее.
Съмнявай се,
                   че славейчето няма
             никога да пее.

Съмнявай се,
                   че въздухът някога
             ще свърши.
Съмнявай се,
                    че розата от бурята
             ще се прекърши.

Съмнявай се,
                    че адът
             ще замръзне.
Съмнявай се,
                    че ангел в дявол
             ще се превърне.

Съмнявай се,
                    че животът винаги
             ще е суров.
Но никога
                    не се съмнявай в
             моята любов!

© Милена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??