7 ago 2008, 10:34

Молба 

  Poesía
656 0 16

Молба

 

Тази нощ тихо при мене ела.

Леко стъпвай – на пръсти – във мрака.

И от мене жадно пий светлина,

преоткривай душата ми плаха…

 

Във съзнанието ми, натежало от истини, се гмурни,

с пръсти нежно всеки спомен докосвай…

Тъмната сянка отвътре смело изтрий

и сърцето ми с чиста любов омагьосвай…

 

И тогава – ще видиш – ще се родя.

Ще възкръсне за обич сърцето ранено…

И потънала е свойта светла, лъчиста мечта,

ще те скрия завинаги в мене…

© Елмира Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??