6 feb 2009, 22:15

Молба... 

  Poesía
689 0 3
О, Боже, отвори ти небесата
и гръм прати да ме убие...
Да не се мъчи душата,
че отново е самичка...

И нека огън да изпепели сърцето,
да няма спомени за него...
И нека град да избоде очите,
друг да не поглеждат вече...

И нека тихо Тя да дойде,
да ме отведе без мъка...
Да носи само кръст от кости и
по кървав път да ме повежда...

А аз безмълвно ще вървя и
ще се моля него вече да го няма...
Встрани не ще поглеждам -
душата е бездънна яма...

А друг не искам и да срещам -
не искам мъка във сърцето...
не искам сълзи във очите,
не искам болка по лицето...

За мене тя ще бъде вечна,
и нито огън, нито дъжд
ще могат да изтраят ударите
на този мъж...

© Росица Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??