26 ene 2008, 12:48

Молба 

  Poesía » De amor
651 0 3
 

                           Дай ми ти, време, само крила,

                           път към щастие сама ще намеря,

                           отнеси ме далеч  от това,

                           дето още потрепва във мене...

                          

                           Искам  нова, пламтяща мечта

                           да обсеби  душата ранена,

                           искам  нов път да избера,

                           за нея, сърцето и мене...

 

© Соня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??