26.01.2008 г., 12:48 ч.

Молба 

  Поезия » Любовна
648 0 3
 

                           Дай ми ти, време, само крила,

                           път към щастие сама ще намеря,

                           отнеси ме далеч  от това,

                           дето още потрепва във мене...

                          

                           Искам  нова, пламтяща мечта

                           да обсеби  душата ранена,

                           искам  нов път да избера,

                           за нея, сърцето и мене...

 

© Соня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??