17 ene 2012, 13:31

Молба 

  Poesía » De amor
503 0 2

Молба



Ела във светлината на нощта.

Открий красота в мой'та грозота.

Виж ме през затворени очи.

Със думи, мила моя, ти мълчи.



Без устни - целуни ме.

Със коси - прегърни ме.

Със мигли - съблечи ме.

Без свян, мила - люби ме.



Във безмълвието ми разбери

скритите ми чувства - о, как боли

да стоя самотен аз то тебе,

да те обичам, а ти не мене.

© Иван Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??