Jan 17, 2012, 1:31 PM

Молба 

  Poetry » Love
502 0 2

Молба



Ела във светлината на нощта.

Открий красота в мой'та грозота.

Виж ме през затворени очи.

Със думи, мила моя, ти мълчи.



Без устни - целуни ме.

Със коси - прегърни ме.

Със мигли - съблечи ме.

Без свян, мила - люби ме.



Във безмълвието ми разбери

скритите ми чувства - о, как боли

да стоя самотен аз то тебе,

да те обичам, а ти не мене.

© Иван All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??