22 mar 2011, 23:01

Молба за топлина 

  Poesía » Otra
623 0 2

Щастлив ли съм?

Не зная....

Влюбен ли съм?

Пак не знам...

Самотен съм, това го зная,

нещастен съм и туй го знам.

С надежда чакам щастието мое

и чакам нежната любов.

При мен да дойде с топлина..

Да, но животът е буря,

с вятър и мъгла.

Не виждаш нищо,

само тишина и студ.

Къде са хората - не знаеш

и сам вървиш в непрогледната мъгла.

Дъжд се сипе, удря те, мъсти,

но и той не знае за какво мъсти.

Лош живот живея и за любов

добра копнея.

Чакам я и търся я аз нея,

но няма да е скоро - знам това.

Ах, тази тъмна и жестока,

непрогледна мъгла.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??