Искам да умра от COVID-19 , а не от житейската "слепота",
едното е поне по-модерно, а другото е от тъпотия...грехота!
Докато живея затворен е предимство,смисъла се търси тук,
започнах да "разлиствам"запечатаното в мен, ей тъй напук!?
Рекох си,това всичко не е без причина трябва ни равносметка,
сторих ли добрo, бях ли полезен или живях на чужда "сметка"?
Реализирах ли талантите, както Господа в словото ни нареди,
или алчен и жаден за нов световен ред, тук да се подреди?
Вечната борба между добрата и злото май се разиграва,
едните страдат,каят се, докато някой отсреща им се подиграва!
Те обаче не знаят ,че е момент на изпит и изкушението,
а, ваксината е на една молекула разстояние между нас...,
a именно то... Господ и... опрощението!!?
27.03.2020 - Виена
15,17мин...Кризисен Поет...
© Маестро Митко Хаджиев Todos los derechos reservados