28.03.2020 г., 19:24 ч.

Молекула разстояние до ваксината!? 

  Поезия
326 0 0

МОЛЕКУЛА РАЗСТОЯНИЕ ОТ "ВАКСИНАТА"!?

 

Искам да умра от COVID-19 , а не от житейската "слепота",

едното е поне по-модерно, а другото е от тъпотия...грехота!

Докато живея затворен е предимство,смисъла се търси тук,

започнах да "разлиствам"запечатаното в мен, ей тъй напук!?

 

Рекох си,това всичко не е без причина трябва ни равносметка,

сторих ли добрo, бях ли полезен или живях на чужда "сметка"?

Реализирах ли талантите, както Господа в словото ни нареди,

или алчен и жаден за нов световен ред, тук да се подреди?

 

Вечната борба между добрата и злото май се разиграва,

едните страдат,каят се, докато някой отсреща им се подиграва!

Те обаче не знаят ,че е момент на изпит и изкушението,

а, ваксината е на една молекула разстояние между нас...,

a именно то... Господ и... опрощението!!?

 

27.03.2020 - Виена

15,17мин...Кризисен Поет...

© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??