11 oct 2010, 16:41

Моли се за мен 

  Poesía
920 1 4

                                             МОЛИ   СЕ   ЗА   МЕН

 

              Радост и болка, даже любов -

              просто всичко свършва някой ден

              и над живота пада покров.

              Аз те моля, моли се за мен!

 

              И няма вече пад и слава,

              и всеки шанс е осуетен -

              за "сбогом!" както подобава

              аз те моля, моли се за мен!

  1. R*93

© Радинчо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??