17 sept 2007, 0:39

Молитва  

  Poesía
477 0 1

Така минават ден след ден,

а ти си все далеч от мен.

Това те моля аз сега,

не ме оставяй в самота.

 

Скитам се по улици, безцелна,

търся любовта ти, безпределна,

В човек се вглеждам, във лице,

но той не топли моето сърце.

 

Сълзите ми за теб текат безспир,

като студен планински вир.

И моля се, и моля те, ела,

не искам да съм днес сама.

 

Във дом самотен се прибирам

и в снимката ти пак се взирам,

прегръщам я, целувам я така,

и пак оставам в самота.

 

Така заспивам всеки ден,

а ти си пак далеч от мен,

единствено в съня си аз

целувам те и чувам твоя глас.

© Николай Стойчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??