20 feb 2010, 14:08

Mолитва 

  Poesía » Filosófica
685 0 0

 

Стъпките ходят по едни пътища.
Разумът търси други пътеки.
...........................
А сърцето си иска своето.

Господи, дай му го!

 

© Поля Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??