20.02.2010 г., 14:08 ч.

Mолитва 

  Поезия » Философска
670 0 0

 

Стъпките ходят по едни пътища.
Разумът търси други пътеки.
...........................
А сърцето си иска своето.

Господи, дай му го!

 

© Поля Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??