Аз чакам в дебрите
на тази тъмна нощ.
Аз чакам ти
да ми простиш.
Защото тази нощ
Прощавам аз на всички.
И се надявам аз
в мъгливото съзнание
чрез твойта силна мощ
да вдъхнеш ти
в мен прозрение.
Прощавам аз на всеки,
що нявга ме е наранил.
И искрено се моля
ти на мене да простиш.
© Мария Начева Todos los derechos reservados