25.12.2015 г., 16:38 ч.

Молитва 

  Поезия » Оди и поеми
353 0 0

Аз чакам в дебрите

на тази тъмна нощ.

Аз чакам ти

да ми простиш.

Защото тази нощ

Прощавам аз на всички.

И се надявам аз

в мъгливото съзнание

чрез твойта силна мощ

да вдъхнеш ти

в мен прозрение.

Прощавам аз на всеки,

що нявга ме е наранил.

И искрено се моля

ти на мене да простиш.

© Мария Начева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??