Господи, чуй ти мойте думи,
умилено пращам, аз към теб,
помогни да помня твоето слово
и да мисля само за напред.
Молитва към тебе, аз изричам
във текст лиричен със небесен глас
и моля те прости ми всички думи,
осъдителни и спрямо теб.
Искам да вървя по твойте стъпки,
да обичам, да прощавам според теб.
Във твоята прегръдка да се вричам
и уморен да лягам до теб.
И, моля те, прости ми всички думи
живота вечен за мен е лек.
© Ники Даскалов Todos los derechos reservados