10.03.2020 г., 23:44 ч.

Молитва моя 

  Поезия » Друга
445 0 0

Господи, чуй ти мойте думи,

умилено пращам, аз към теб,

помогни да помня твоето слово

и да мисля само за напред.

 

Молитва към тебе, аз изричам

във текст лиричен със небесен глас

и моля те прости ми всички думи, 

осъдителни и спрямо теб.

 

Искам да вървя по твойте стъпки,

да обичам, да прощавам според теб.

Във твоята прегръдка да се вричам

и уморен да лягам до теб.

 

И, моля те, прости ми всички думи

живота вечен за мен е лек.

 

© Ники Даскалов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??