10 mar 2013, 9:58  

Молитва от отвъдното 

  Poesía » Filosófica
461 0 0

Очакваш ме... но как да се завърна –

душата не е плът, живее в нищото!

 

Как с призрачни ръце да те прегърна

и огън да разпаля във огнището?!

 

Да бъда с теб и в нощите, и в дните...

Сълзите ти да пия с влажни устни...

 

И всеки миг на обич с теб честити

да изживеем, без да го пропуснем! 

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??