15 sept 2021, 18:08  

Молитва за една болна 

  Poesía » Otra
522 1 10

Животът тече

кап-кап.

Изтичат

 бързо годините

от банката на живота

на бавни

и сигурни капки - истини.

Господи,

моля те

за още малко капчици

поне ,

а защо не и повече

от банката на вярата.

Влей ги!

Ти можеш!

Тя може,

защото е силна,

защото е твоя

огледална капчица

и носи добра душа...

Кап-кап...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??