23 nov 2015, 1:10

Молитва за всеки 

  Poesía » Filosófica
419 0 9

Господи, в душата си се вричам,
нека доживея сутринта.
Нека си остана пак момичето,
вярващо в щастливата съдба.

Нека със усмивка да посрещам
утрото с кристалната роса,
с полета на вятъра да тичам,
слънцето в дома си да внеса.

Нека да повтарям, как обичам
всеки миг омайна красота,
а с лъчите, във коси закичени,
да рисувам цветната дъга,

под която всеки ден преминал
се превръща в рай от чудеса.
Господи, молитвено те сричам,
подари ми, миг от вечността!

 

Снимка от нета

 
 

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??