26 ene 2023, 22:18

Моля помогнете 

  Poesía
139 1 2

Тази вечер реших да не пиша стих...

Да не казвам какво с мен става...

И дано, Господ ме прощава.

Не искам мъката да ме обзема вече.

 

Излез си казах... Забрави  за мъки 

и за болки, животът твои ще продължи

и не се страхувай от сторените грешки.

Защото те са твоето...Нали !?

 

Единственото, грешен съм, прости.

Не ме прегръщай, че боли...

От прегръдката на Сатаната

Аз искам, Бог да ми прости.

 

Моля помогнете!!!

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря много на(Младен Мисана)за поставянето на стиха ми в любими!И на теб(Виолета),Пчеличке за топлата подкрепа!
  • Само кажи как
Propuestas
: ??:??