7 jul 2020, 9:54

Моля се за вятър! 

  Poesía » De amor
841 0 5


Горещи летни дни.
Лъха на слънце и жарък вятър.
Тежки морски мисли.
Отронват сълзи върху пясък.

А аз стоя на брега.
Опитвам се да се усмихна!
Моряк ми маха от далеко с ръка.
Очаква да се спусна!

Разпенени морски вълни.
Безчувствен мокър пясък.
Странен глас до мен звучи.(ах, как звучи)
Нещата никак не пасват!

Тъжни гларусни звуци.
Изтичат в морето с крясък.
Те никога не са били нужни.
Да, затова не се обръщам!

Моля се за вятър!

© Светлана Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??