Сега ми е весело, а утре дали?
Намирам ли утрето, без твойте очи?
Намирам ли весело, през свойте сълзи?
Тоз писък ще стигне ли до твойто сърце?
Или сме обръгнали?
В ярема ли сме?
Обичам те,...чуваш ли...?
Душа ми трепти..!
За две топли думички
дъхът ми зове...
ОБИЧАМ ТЕ!
МОЛЯ ТЕ!
© Кат Кат Todos los derechos reservados