Apr 26, 2018, 8:19 AM

Моля те 

  Poetry » Love, Other
541 1 1

Сега ми е весело, а утре дали?

Намирам ли утрето, без твойте очи?

Намирам ли весело, през свойте сълзи?

 

Тоз писък ще стигне ли до твойто сърце?

Или сме обръгнали?

В ярема ли сме?

 

Обичам те,...чуваш ли...?

Душа ми трепти..!

За две топли думички

дъхът ми зове...

 

ОБИЧАМ ТЕ!

МОЛЯ ТЕ!

 

© Кат Кат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??