В този ден сгреших,
знам че ти изневерих,
че дълбоко те нараних,
моля те прости......
Тази изневяра, това чувство - убива ме в нощта,
отново съм сама!
Моля те прости
със наводнени от сълзи очи!
Обичам те - не мога да променя това,
но и с тези слова още съм сама!
Но само моята молба запомни -
моля те прости......
© Десислава Георгиева Todos los derechos reservados