7.08.2004 г., 11:09 ч.

Моля те прости! 

  Поезия
1001 1 0

В този ден сгреших,
знам че ти изневерих,
че дълбоко те нараних,
моля те прости......

Тази изневяра, това чувство - убива ме в нощта,
отново съм сама!
Моля те прости
със наводнени от сълзи очи!

Обичам те - не мога да променя това,
но и с тези слова още съм сама!
Но само моята молба запомни -
моля те прости......

© Десислава Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??