27 jun 2007, 9:31

Момчето от снимката 

  Poesía
949 0 2

Момчето от снимката

В стаята отново съм сама
и гледам снимката ти аз.
Повярвай, опитвам се да разбера
какво се случи между нас.

Не ме нарани с думи,
не ми се врече в любов!
Искаше ми се и вярвах,
че за мен на всичко си готов.

Седя и гледам образа ти нежен -
твоето усмихнато лице.
В главата ми се върти въпросът:
"Къде е моето момче?" - Не знам!

Навярно сам сега си вкъщи
или с приятели навън,
но знам, че и тази вечер
ще бъдеш ти в моя сън.

Ще съм с теб отново, зная,
дори и само в съня,
ще танцуваме на плажа -
там под лунна светлина.

Устните в целувка ще се слеят,
ще ни галят морските вълни,
звездите ярко ще затрепкат,
ще бъдем само аз и ти.

Утрото отново ще настъпи
и ще трябва да се разделим.
Но знай, че всяка вечер
ще бъдеш ти в моя сън!

Момче от снимката, къде си?
Наяве ти при мен ела.
Без теб сърцето ми е празно,
разкрий ми тайната на любовта!

© Нона В Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??