4 sept 2024, 15:54

Мòме! 

  Poesía
81 0 0

Мòме, имаш черни òчи

като грамофонни плочи.

В тях потъвам като в гроб.

Вечно ще ти бъда роб.

 

Руси ти са и косите.

Хит неземен сред момците.

Заради коса ти руса

ще изпусна автобуса!

 

А и тънката ти снага

таман на мене ми приляга...

Затуй недей се кахъри,

ела ти с мене до зори!

 

Ама, ти не ме харесваш?

По ,,мачовци се май отплесваш.

Ала ще търпиш провал.

Аз съм твоят идеал!

 

Да, дебел съм и плешив.

Мислиш, че едва съм жив.

Щото с моята структура

на морска мязам шамандура.

 

По външен вид недей залита!

Днес тук е, утре си отлита...

Истински да си щастлива,

обичай мъж, що те изпива!

© Георги Янков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??