29 ago 2006, 19:37

Момент 

  Poesía
860 0 3



Миг под улични фенери.
Миг очи в очи.
Пръсти в едно сме вплели
и мълчим... Мълчим...

И без думи жадни устни
пият влюбено от сладостта...
И без грях ръце горещи
взеха от Живота  Любовта.

© Десислава Панчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??