29.08.2006 г., 19:37 ч.

Момент 

  Поезия
851 0 3



Миг под улични фенери.
Миг очи в очи.
Пръсти в едно сме вплели
и мълчим... Мълчим...

И без думи жадни устни
пият влюбено от сладостта...
И без грях ръце горещи
взеха от Живота  Любовта.

© Десислава Панчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??